Storitve

Kaj delamo

Dejavnosti podjetja Marcen

Da si boste lažje predstavljali, kaj vse počnemo v našem podjetju, poskušamo sproti objavljati naša trenutno odprta gradbišča. 

Gradnja hiše, temeljne plošče

Bi želeli zgraditi hišo? Brez sivih las? Ne veste kje začeti? Z več kot 25-letnimi izkušnjami vam zagotavljamo, da boste z našo pomočjo nežno popeljani skozi celoten proces inženiringa in gradnje.

Prenova, obnova, adaptacija

Zavedamo se, da je prenova stanovanja ali obnova hiše obsežen projekt in zahteva sodelovanje različnih obrtnikov. Vendar brez skrbi! Vsa izvedbena dela boste dobili pod eno streho.

Polaganje keramike in kamna

Ali imate razpokane ploščice, vam odpadajo fuge? Naši keramičarji vam hitro in v dogovorjenem roku položijo nove ploščice ali popravijo napake na obstoječih.

Prenova kopalnice

Obnova kopalnice zahteva sodelovanje različnih obtrnikov. Vendar brez skrbi! Vsa izvedbena dela boste dobili pod eno streho. Z nami privarčujete čas in denar.

Urejanje okolice

V sodelovanju s krajinskimi arhitekti vam ponujamo inovativne arhitekturne rešitve za vas. Vaše želje bodo hitro izpolnjene in prihod domov vam bo končno narisal nasmeh.

Izkopi, rušenje, pilotiranje

Priprava temeljev za hišo je zelo pomembna, saj s tem gradite temelje za dom v katerem boste živeli. Uredimo tudi izkop za kanalizacijo, bazen, čistilne naprave in planiranje terena.

Kdo smo in kaj delamo...

Smo sodobno gradbeno podjetje

Smo gradbeno podjetje z več kot 25 letno tradicijo. S sodobnimi rešitvami, lastno mehanizacijo in mrežo številnih obrtnikov zagotavljamo kakovostno izvedbo vseh gradbenih, obrtniških in instalacijskih del in tako pokrivamo vse stopnje zahtevnih in manj zahtevnih gradbenih posegov. Naša vrhunska ekipa ima bogate izkušnje in znanja, zato je kos še tako zahtevnim nalogam. Usmerjamo se predvsem k gradnji individualnih objektov, po naročilu investitorjev. V kritičnih trenutkih hitro reagiramo in se na podlagi večletnih izkušenj še posebej odlično izkažemo.

Predvsem pa smo vam vedno na voljo za vsa vprašanja in želje, ki se vam utrnejo med potekom gradnje!

Z lastnim znanjem in ogromno izkušnjami, najnovejšo gradbeno mehanizacijo ter s pomočjo kakovostnih podizvajalcev za specifična obrtniška dela, uresničujemo tudi najzahtevnejše želje svojih strank in to od same zamisli pa do končnega izdelka.

Smo sodobno gradbeno podjetje
65-partner-tomoti-arhitekti.jpg65-partner-rafko.jpg65-partner-lamo.jpg65-partner-terra-rb.jpg65-partner-obnova.jpg65-partner-sam.jpg65-partner-tapro.jpg65-partner-soma.jpg65-partner-floor-experts.jpg65-partner-sustar-trans.jpg65-partner-mix.jpg65-partner-bauhaus.jpg