Storitve

Gradnja hiše, temeljne plošče

Trdna, klasična gradnja hiše z zidaki, nizkoenergijske hiše, pasivne hiše, hiše na ključ... Izdelava temeljne plošče za montažno hišo...

Če nas izberete za izvajalca del pri vaši hiši, vam zagotavljamo, da se boste znebili velikega dela skrbi in hkrati privarčevali ogromno dragocenega časa. Nudimo vam maksimalno kvaliteto, ob natančni in hitri izvedbi!

Gradnja hiše, temeljne plošče

Pri gradnji hiše lahko poskrbimo za vse, od prvega ogleda vaše izbrane parcele dalje do predaje ključa vaših novih vhodnih vrat. Ob tem poskrbimo za izvedbo vseh vrst del, ki so potrebna, da vam na koncu preostane le še odločitev iz katere trgovine boste pripeljali vašo novo notranjo opremo.

Po vaših željah poskrbimo za vse: izdelava projekta, priprava terena, geomehanični izračuni, izkopi, temeljna plošča, pozidava objekta, elektro in strojne inštalacije, ometi, tlaki, fasada, tesarska dela, kleparska dela, strešne kritine, polaganje keramike, talne obloge, dela s kamnom, mavčno kartonska dela, slikopleskarska dela, ... skratka vse za vašo čimprejšnjo vselitev.

 IZVAJAMO VSE STORITVE... OD ZAMISLI DO KLJUČA!

Prednosti za vas:

  • vsa svetovalna, gradbena in obrtniška dela pod eno streho
  • aktivno sodelovanje z vami, tako bomo lažje usklajevali vaše obveznosti z našimi
  • vsi naši mojstri so preverjeno strokovni
  • izognete se mučnemu čakanju na različne mojstre, saj vso koordinacijo prevzamemo mi
  • za vsa opravljena dela in materiale vam nudimo garancijo

 

Zavedamo se, da so vaše želje in vaše dobro počutje ob poteku gradnje, najpomembnejše!

Pohvaliti se moramo, da vsa ta leta delujemo le na podlagi zaupanja strank. Naše stranke nas pohvalijo sorodnikom, prijateljem, znancem in tako pridobivamo vsakič znova nove projekte v delo. Prav tako se ponovno obrnejo na nas, ko potrebujejo nove gradbene storitve. To nam resnično nudi največjo potrditev, da so naša dela dobro opravljena in da so naše stranke absolutno zadovoljne z nami. 

Informacije

Vam misel na gradnjo ali prenovo povzroča sive lase? Se morda tega šele lotevate? Imate problem? Skupaj ga lahko rešimo! Pokličite nas na telefonsko številko 030 360 616 (Matej)

Z naših gradbišč

Galerija projektov

Smo gradbeno podjetje z več kot 25 letno tradicijo. Z lastno mehanizacijo in mrežo ševilnih obrtnikov že vrsto let izvajamo vsa gradbena ter obrtniška dela, od enostavnih opornih zidov, tlakovanja dvorišč in ureditve okolice do najzahtevnejših sodobnih večstanovanjskih objektov.

Protihrupna ograja Ljubljana

Gradnja protihrupne ograje ob prometni cesti v Ljubljani
65-partner-tomoti-arhitekti.jpg65-partner-rafko.jpg65-partner-lamo.jpg65-partner-terra-rb.jpg65-partner-obnova.jpg65-partner-sam.jpg65-partner-tapro.jpg65-partner-soma.jpg65-partner-floor-experts.jpg65-partner-sustar-trans.jpg65-partner-mix.jpg65-partner-bauhaus.jpg